• Tüdöfibrózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok,köszönöm az állandó küldéseket betegségel kapcsolatosan,szeretném meg tudni hogy a tüdöfibrozisum mostanában észleltem hogy sokkal rosszabb mint,volt sokat köhögök,nehéz légzésem is van,sokszor a pipám is nehezen oldja a köhögési rohamaimat,betudható e a melegnek,v.pediglen ez az állapotom fokozatosan romlik??sajnos ér és szivbetegségem is sokat tesz a lapban,de köhögési rohamaim már teljesen állandósultak.válaszukat köszönöm

        Dr. Kardos Tamás válasza a Tüdöfibrózis témában

        A meleget mind a tüdő-, mind a szívbetegek nehezen tolerálják, a nehézlégzést ronthatja, azonban a köhögéses panaszokat nem magyarázza. Ezért javaslom, hogy jelentkezzen kontrollra az önt gondozó tüdőgyógyásznál a tüdőfibrosis aktivitásának illetve esetleges romlásának megítélére.


        Dr. Kardos Tamás
        tüdőgyógyász

        Dr. Kardos Tamás

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 17:54; Megválaszolva: 2011. szeptember 02., 07:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: