• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot, Varga Sándor vagyok és ha nem gond szeretnék érdeklődni egy dolog után. Azéért nem állítóm betegségnek, mert lehet nem az panaszaim: baloldalt a mellkasom be szokott szúródni olyan mértékben hogy levegőt alíg kapok, amikor levegőt vennék nem tudok, csak nagyon minimálisat, mert ha vennék nagyobbatt, akkor mégjobban fájna. ezek a fájdalmak nem rendszeresek kb havonta maximum csak 3 szor fordulnak elő. Várom a válaszát, előre is köszönöm további szép napot!

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Valóban nem feltétlenül jelent betegséget ez a panasz, lehet rossz mozdulat vagy rossz légzési technika következménye is. A gerincét azért nem ártana megnézetnie, esetleges gerincferdülés, rossz tartás kizárása érdekében. Üdv: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 22:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: