• Mi lehet a gond?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Két hete elkezdett fájni a mellkason a hátam,de kegyetlenül kapkodva szedtem a levegőt is. Elmentem a háziorvosomhoz. A Főorvosúr alaposan megvizsgált(EKG Stb.) rendben talált mindent és elrendelte az AKTIL DUO(875/123mg) és a Cataflam-V szedését! Sajnos a szaggatott levegővétel nem szűnt meg,ezért egy percet nem aludtam a hét nap(Kúra ideje)alatt. Ahogyan lefeküdtem,de bármilyen pózban,már jött is az akadozó lélegzetvétel köhögés és nem tudtam elaludni. A vége felé egész éjszaka szárazon köhögtem. A Cataflam szedését pontosan kellett csinálnom,mert amikor ki akartam hagyni,azonnal fölment 37,5°-38°-ra. Három kérdésem lenne az eddigiekkel kapcsolatban: Mitől lehet ez az akadozó lélegzetvétel ami miatt semmit sem tudok csinálni(mellkasi lerakodás miatt stb.)? Lehet-e ilyen körülmények között altatót szedni én nem mertem,mert féltem,hogy megfulladok? Nem vettem észre,hogy valamit is felszaggatott volna az AKTIL DUO tegnap este szedtem be az utolsót,bár utólag is hathatós lehet! Válaszukat előre is köszönöm!!!

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek mellhártya-gyulladásra utalnak. Szedje tovább a non-steroid gyulladáscsökkentőt és készüljön egy mellkas röntgen. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Alkohol- és dohányzási tilalom. Altatót nyugodtan vehet be, nem fog fulladást okozni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 08:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 21:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Az afta a szájüregben lévő fájdalmas, fehér tetejű fekély.(x)
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó