• Mi lehet a baj? Légszomj a leszokás óta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó reggelt kívánok! 25 éves két hónapja nem dohányzó srác vagyok! áprilisban emelést követően mikor mentem vissza a munkaterületemre élénkpiros vér került a számba! az okát azóta se sikerült megtalálni! azóta abbahagytam a dohányzást de kegyetlen légszomjam van! kétszer vitt el mentő! akkori eredmények negatívak! ekg volt! külön belgyógyászat, vérkép teljesen rendben.,tüdő gondozóba elsőnek bronhitist állapítottak meg majd mikor sürgőségivel a szolnoki tüdőgondozóba mentem ott már kiváló eredményeim lett ott is negatív röntgen, kiváló légzésfunkció! a légszomjam azóta se szünik,sóhajtási kényszerem van, mintha nem nyilna ki egy szelep a tüdőmben,nem tudnák elég levegőt venni,majd egyszewr csak egy nyomás érzés a szegycsont mögött és mintha megnyilna valami és akkor kapok elég oxigént! ez már minden napossá vált! nagyon megnehezíti az életem és elég rosszul is vagyok miatta! mi lehet a bajom? Kérem válaszával próbáljon segíteni köszönöm! Ui.: Nem pánik betegségnek gondolom a dolgot mivel naponta szinte rendszeresen jelentkezik a tünetem! szinte csak akkor jó ha alszom!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a fulladás témában

        Kedves Kérdező! Ha kontroll tüdőgyógyászati vizsgálattal illetve gégészeti vizsgálattal sem derül ki kóros eltérés, akkor valóban felmerül a pánik-betegség lehetősége.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. július 22., 08:28; Megválaszolva: 2011. július 23., 15:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: