• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 3 hete bal oldal, a fejbiccentő izomnál az áll alatt a nyirokcsomón diónyira duzzadt, 2 hét antibiotikus kezelés után és 1 hét cataflám szedése után már 1 cm körüli, olyan mint egy kisebb cseresznye, már szemmel alig látható, de még érzem ha kitapintom. Vérképem baktériumos fertőzést mutatott, az háziorvosom ezt mondta, de h. az is gyógyul mert határértéknél vannak Vérsüllyedés: 32 Crp: 4,5 Ferhérvérsejt nél a neu%: 74 Lym% 19% Vashiányom is van. Azt mondta a héten illene a csomónak már visszahúzódni, jövő héten már 4 hete lesz h. begyulladt. Visszament sokat a méretéből de hát még nem teljesen, mondjuk sajnos állandóan tapogatom h. kisebb-e ami miatt szólt orvosom is h. nehezebben fog visszamenni. Az kérdésem menjek-e vissza, vagy még várják, olvastam hónapokig is érezhető marad. Éppen utaznák el, és nem akarok így h. ez jár a fejemben, hogy lehet daganat. Köszönettel

        Dr. Veress Dóra válasza a nyirokcsomó megnagyobbodás témában

        Kedves Kérdező! Ha a kezelésre szépen húzódik vissza, akkor nem kell aggódnia, el fognak tűnni, csak lehet, hogy egy kicsit lassabban. HA úyg gondolja nyugodtan visszamehet a háziorvosához egy ellenőrzésre, de valószínűleg ő sem talál semmi olyat, ami miatt aggódnia kellene. A vérképe alapján ez egy gyulladás, nem pedig rákos elváltozás!


        Kérdés: 2011. július 20., 14:10; Megválaszolva: 2011. július 21., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: