• Kombinált jellegű légzésbeszűkülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Csak lassan kényelmesen tudok sétálni,ha egy kicsit gyorsítom a tempót meg kell állnom,kombinált jellegű légzés beszűkülést restrictív jelleggel állapítottak meg,kevert aszthma,allergiás rinhitiszt is. Sarcoidosist állapítottak meg 2007-ben A ct eredmények hol jobbak hol nem az utobbi azt írja ,hogy jelenleg10mm-nél nagyobb nyirok csomók nincsennek -ez valóban gyógyulást jelent?- A lábamra alig bírok rá állni reggel felkeléskor olyan mintha csuklana össze,járásom fájdalmas amíg egy kicsit bejáratom,ezután jobb ,de a fájdalmat a sípcsontomba érzem és a sarkaim zsibbadnak. A fejem nagyon gyakran fáj ,látásom egyre rosszabb -már több mint egy éve szedem a béres szemerő tablettát-. állítólag a tarkómtól kiinduló fejfájásom nagyfokú meszesedés okozza. Nagyon szeretném,ha egy teljes kivizsgálást és értelmes megbeszélést a hogyan továbbról és arról,hogy a még nagyobb bajt elkerüljem-mert sajnos édesanyám is hiába mondta el mindenhol,hogy az arca féloldala hideg kifehéredik a másik vörös és izzad senkit nem érdekelt és a vége az lett,hogy a strokon kötött ki,-keringési zavar-. Sajnos magánrendelést nem tudok igénybe venni mert 35-38ezer ft a keresetem,-5órás- de szeretnék még ahogyan bírok dolgozni és örülni-3-gyermekeimnek és unokáimnak. Kérem segítsenek nekem. Tisztelettel Balogh KLára Kazincbarcika Mátyás király u.71.1/1

        Dr. Szanyi Andrea válasza a légzőszervi betegség témában

        Kedves Kérdező! A mellkas CT-n talált 10mm-t nem maghaladó nyirokcsomók nem tekinthetők kórosnak. Az izületi fájdalmak kopásos elváltozásnak ( arthrosis) megfelelnek. Próbáljon minél többet mozogni, rendszeresen tornázni. A fejfájása hátterében nyaki meszesedés állhat, ha egyéb megbetegedést nem igazoltak. Javaslom panaszainak további kivizsgálására keressen fel reumatologus és szemész szakorvost.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. július 15., 08:06; Megválaszolva: 2011. július 17., 17:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó