• Jó ez a gyógyszer a betegségemre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Egyszerű megfázással, orrfolyással, hidegrázással járó betegségnek indult. Pár nap múlva jobban is lettem, csak a "takonykór" maradt. Az 5.ik napon újból felment a lázam, majd inkább csak hőemelkedésem lett, de az azóta is tart. Teljesen bedugult az orrom, 3 napra rá borzasztó, mellkas közepétől induló köhögés jött. Végül elmentem a háziorvoshoz, aki AZIBIOT nevű antibiotikumot adott. Már 3 napja szedem, de hőemelkedésem állandóan van, 37,3 -37,8. A köhögéstől elment a hangom, alig tudok beszélni.Ma voltunk mellkas röntgenen, minden ok, kivéve "az interstitialis rajzolat fokozott". Kérdésem, hogy ez mit jelent, normális-e, hogy 5 napja nem múlik a hőemelkedés, és már 10 napja beteg vagyok, jó-e ez az antibiotikum? Már házi orvom idegeire megyek, ezért érdeklődnék! Várom válaszát, előre is köszönöm! pestiági

        WEBBeteg szakértő válasza a hörgőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! A mellkas röntgen igazolja a gyulladást és az antibiotikum választás is megfelelő. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, pihenjen és fogyasszon bőven folyadékot. Szedjen köptetőt is. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Amennyiben nem szűnik a hőemelkedés tüdőgyógyászati szakvizsgálat indokolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 07., 22:09; Megválaszolva: 2011. július 11., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: