• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan három hete folyamatosan köhögök, a mellkasom nem fáj, illetve maga a torkom sem. Ugató jellegű és sokszor szűnni nem akaró a köhögés, melyet sárgás váladék követ, tehát nem száraz a köhögés. Sokszor a mélyebb levegővételektől is rám jön a köhögés, valamint sokszor annyira ingerszerű, hogy fél percig nem tudom abbahagyni. Emellett már minden egyes köhintéstől kínoz a fejfájás. Nem tudom mit tegyek, mert voltam háziorvosnál, aki szerint a reggel nyákoldó-este köhögéscsillapító kombináció négy nap után hatásos kellene legyen, de egyelőre nem érzékelek sok változást. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Szedje tovább a köptetőt és fogyasszon bőven folyadékot. Kerülje a szennyezett levegőjű helyeket. Alkohol- és dohányzási tilalom. Felső légúti hurut után akár hetekig is lehet hasonló jellegű panasz, amennyiben pár hét alatt nem fog javulni vagy egyéb tünet is jelentkezik legyen egy mellkas röntgen.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. június 28., 18:03; Megválaszolva: 2011. június 30., 08:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: