• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 hetes terhes vagyok, összeszedtem egy húgyúti fertőzést és állítólag a hüvelyem is be van gyulladva, elmentem orvoshoz, felírt gyógyszert.Különösebb panaszom nem volt, csak a hasam közepe, a méhem fájt inkább. Használom a gyógyszert, nem fáj a méhem sem, most meg fáj egy kicsit a torkom, elképzelhető, hogy nemcsak felfáztam, hanem megfáztam is egy kicsit, lázam nincs, de iszonyatosan izzadok. Van értelme orvoshoz menni vagy várjak még pár napot hogy mi lesz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Felsőlégúti fertőzés is kialakulhatott a húgyúti fertőzéstől függetlenül. Ha néhány napa alatt nem javul bő folyadék, C-vitamin és szükség szerint lázcsillapító mellett, keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 10., 15:08; Megválaszolva: 2011. június 11., 17:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: