• .

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot az lenne a kérdésem hogy a hátam különböző pontjain de mindig más pontján érzek fájdalmat rövid ideig de ezek egyre enyhülnek ma már alig éreztem de néha érzem a mellkasomnál mind a két oldalt most voltam megfázva(torokfájás, orrdugulás) is és nem tudom hogy emiatt e de két napja köhög és emiatt égető viszkető érzést érzek a tüdőmbe és a nyelőcsövem alján. ezen kívül más tünetet nem érzek 2napja köhögök és kb 5 napja fáj a hátam de bizonyos testtartásokban pl ha kihúzom vagy fekszem magam a fájdalom teljesen megszűnik. Voltam orvosnál ő meghallgatott azt mondta a tüdőmnek semmi baj bár még akkor nem köhögtem. 20 éves vagyok 6 éve dohányzom az lenne a kérdésem hogy ez lehet e tüdőrák?

        Dr. Boros Miklós válasza a Légzőszervi témában

        Tisztelt Kérdező! A panasz oka a mozgásszegény életmód, helytelen testtartás és a dohányzás. Mindenképpen sajátítsa el a gerinctornát és végezze minden nap. Hagyja el a dohányzást. Mindkét életviteli változtatással sokat tesz a fájdalommentességért és a jobb egészségi állapotért.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. május 21., 15:06; Megválaszolva: 2011. május 24., 14:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: