• Tüdőgyulladás, vagy esetleg valami komolyabb ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Titsztelt doktor Úr/Nő! Körülbelül egy hónapja tapasztaltam először időközönként szúró fájdalmat a bal mellkasomban, ami azóta is szakaszosan jelentkezik. Sem lázam nem volt sem semmi más tünet. Volt amikor a hónajban lévő mirigy érintésre érzékeny volt, de ez elmúlt. Először szívproblémára gondoltam, de úgy tudom hogy a szív maga nem fájhat csak a fájdalom hat ki máshová. Mostanában már kicsit köhögök és akkor enyhén fáj a mellkasom, de esetleg lehet ez a azért mert még plusszban megfáztam. Előfordul hogy a tüdőgyulladás láz és köhögés nékül jelentkezik? Köszönettel Zoltán

        Dr. Veress Dóra válasza a tüdőgyulladás témában

        Kedves Zoltán! Szerintem nem érdemes találgatni, hogy mi baja lehet, sokkal jobb és gyorsabb, ha elmegy egy mellkasröntgenre, ahol pontosan meg tudják mondani, hogy mi baja lehet, és a háziorvos a megfelelő kezelést is ki tudja írni Önnek.


        Kérdés: 2011. április 19., 16:17; Megválaszolva: 2011. április 20., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: