• Tüdőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tudom, hogy még fiatal vagyok, de már 5 éve dohányzom, most teszem le, mert hosszabb ideje egy pontban a háti oldalamon, a lapockám alatt tompa, de zavaró fájdalmat észlelek. Főleg ülő testtartásban zavaró. A köhögés meg régóta jellemző sajnos, nem írhatom újkeletűnek. Érdemes ezzel felkeresnem orvost, és tüdőszűrésre menni? Ez csak rákos megbetegedésre utalhat? Semmi más tünetem nincs. Köszönöm válaszát,

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőrák témában

        Tisztelt Kérdező! A helytelen testtartás, mozgásszegény életmód sokkal valószínűb ok. A dohányzás elhagyása nagyon jó döntés. A köhögés lassan meg fog szünni. Tüdőszűrésre érdemes elmenni, de a daganat esélye nagyon kicsi.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. április 15., 11:52; Megválaszolva: 2011. április 18., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: