• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Három hete tartós,erős köhögés, egészen a hányingerig. Náthával kezdődött. ACC200 szedése nem használ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a köhögés témában

        Kedves Kérdező! Kivizsgálás szükséges, háziorvosnál fizikális vizsgálat, mellkas röntgen javasolt. Addig is kerülje a szennyezett levegőjű helyeket, dohányzási tilalom!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. április 09., 15:51; Megválaszolva: 2011. április 10., 16:49

        Tudjon meg többet: köhögés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: