• ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot! Szeretném megkérdezni, hogy anyának azt írták a leletére, hogy a tűdőbe látott gócok lehetnek residuumok, de metastasis nem zárható ki. Mit jelent ez???:O:S

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A többgócú elváltozások lehetnek korábbi gyulladásos betegség maradványai, de daganat áttétei is. A töntgen képalkotó, így a szöveti okokról nem tud biztosat mondani. Keressenek fel tüdőgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 18., 22:34; Megválaszolva: 2011. február 21., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó