• Bal oldali fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Novemberben tüdőembóliám volt. A vérrögök a szívem jobb oldalában is megálltak. Február 3-án lesz 2 hónapja, hogy hazajöttem a kórházból. Vérhigító tablettát / Marfarin/ szedek. Úgy néz ki sikerült beállítani az INR értékemet. Kb. egy hete náthás voltam, akkor kezdődött el a mostani problémám. Zsibbad a bal vállam, karom, lábam! Legutóbb a fejem is csak bal oldalon fájt a halántékom körül. És a szívemben is ilyen zsibbadó, nyomó érzést érzek. Mozgáskor nem nagyon, ülő helyzetbe inkább. Ha elfekszem valamelyik testhelyzetbe egyáltalán nem érzem, valamelyikbe nagyon. Elviselhetően, de kellemetlen! A náthám már elmúlt. Amikor a kórházból hazajöttem akkor is éreztem ezt a szívtájéki nyomó, szúró érzést, de aztán elmúlt pár napra. És most ez! Ez mitől lehet? Köze van a tüdőembóliához? Forduljak vele orvoshoz? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a fél oldali végtagzsibbadás témában

        Tisztelt Kérdező! A bal oldali fájdalom miatt lássa neurológus. Egy rutin ideggyógyászati vizsgálat segít eldönteni, hogy valóban kell-e komolyabb kivizsgálás. Tekintettel a súlyos előzményekre ezt a tünetet is komolyan kell venni.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 12., 18:22; Megválaszolva: 2011. február 15., 15:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: