• Tüdőbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne: Édesanyám már 2 hete nagyon köhög,(erős dohányos)köhögési rohamai vannak napközben és éjszakai is.Száraz a köhögés nem szakadozik fel neki semmi!Szedett Curam antibiotikumot de nem javult az állapota,sőt rosszabb.Ma kapott solu medrol 125mg injekciót!A tüdőszürő lelet holnap lesz kész!De mennie kell tüdőgondozóba(Eelénybe)!Az lenne a kérdésem,hogy mi lehet ez?Tüdő gyulladás vagy esetleg tüdő rák is lehet... Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! Elős lépés a dohányzás elhagyása, enélkül tartós panaszmentesség nem jön szóba. A mellkas röntgen indokolt. Lehet gyulladás, de a daganat is szóba jön. Nincsen kifejezett specifikus tünet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 10., 16:51; Megválaszolva: 2011. február 14., 21:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó