• Véres hányás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! infuenzás lázas voltam egész héten köhögtem ezidö alatt szinte egyfolytába a lázam elmult 1-2 napja a köhögés maradt és ma a reggeli zabpelyhes reggelim után annyira köhögtem hogy hányingerem lett 3at öklendeztem elöször a reggeli acc long jött ki a szine alapján másodikra a zabpehely 3xra pedig egy adag véres hányás ettöl nagyon megijedtem .Mit jelenthet ez ugye nem valami komoly? válaszát elöre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Igyon bőven folyadékot, pihenjen. Amennyiben a véres hányás ismétlődik a kivizsgálás indokolt. Felső légúti hurut esetén véres köpet előfordulhat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 28., 09:48; Megválaszolva: 2011. január 31., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: