• Mitől van ez a betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb.. egy hete tapasztaltam, hogy nehezen veszem a levegőt, szorul szinte össze a torkom, és ha hirtelen nagy levegőt veszek, azonnal köhögök. Mostanra már kicsit fullasztóvá is vált mindez, néha alig tudok levegőt venni. Nem tudom, hogy nem-e allergia ez? Régebben volt kétszer allergiás tünetem, de akkor az arcom dagadt ki nagyon csúnyára, s kb. 4 nap alatt le is ment. Nem tudom, hogy most ezt a szoruló érzést a torkomban mi okozza. Egyáltalán mit tanácsolna kedves doktornő?

        Dr. Boros Miklós válasza a nehézlégzés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez nem allergia. Amennyiben nincs láza szedjen pár napig non-steroid gyulladácsökkentőt és amennyiben nem javul keresse fel háziorvosát. Láz esetén hamarabb menjen el orvoshoz. Használojn torokfertőtlenítőt. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 25., 19:07; Megválaszolva: 2011. január 28., 17:51

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves doktornő! Gyermekem, aki 12 éves szeptember óta atlétikázik versenyszerűen. Észrevettem, hogy hosszabb kb.3-7 km közepesen intenzív futás után oldalát fájlalja (szúr), illetve pár másodperpercig hangosan, sípolva veszi a...