• Légmell

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorő/Úr! A kérdésem Fontos lenne.Akupunktúrát kaptam a hátam miatt és az lenne a kérdésem,hogy egy akupunktúrás tű okozhat-e légmellet és milyen súlyosságút?A doktorúr aki kezelt azt mondta nem szúrta olyan mélyre én mégis aggódok e miatt.Mik a tünetei?Vagy mennyi idő után alakul ki?Megijedtem.Tüdőgondozóba nem szeretnék menni.Nincs nehézlégzésem csak nagyon aggódok,hátha mégis.Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a légmell témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben nem szúrja mélyre valóban alaptalan az aggodalom. A légmell jele a szúró mellkasi fájdalom, terhelésre fokozódó nehéz légzés, amely pár óra alatt kialakul. Nem kell mellkas röntgen akupunktúrás kezelés miatt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 12., 11:55; Megválaszolva: 2011. január 14., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: