• Tüdőgondozói lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A bal hilus tömött, bal oldalt fokozott rajzolat látható. Szeretném tudni ez mit jelent és az az igazság aggódok. Sajnos képzelt beteg vagyok és nem tudom kontrolálni. Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkas röntgen témában

        Tisztelt Kérdező! A lelet egy korábbi gyulladás maradványit igazolja. Ez nem ad okot aggodalomra önmagában. Dohányzási tilalom. Légzési panasz, fulladás esetén legyen tüdőgyógyászati szakvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. december 01., 11:50; Megválaszolva: 2010. december 06., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: