• Mit tudna ajánlani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        háromhete elkaptam valami virust voltam vele orvosná is márnemvagyok beteg viszont léguti betegségbenszenvedek szedek rá gyogysereket a nevük: berudoalspré, spirivainhaláciospor, és diffumax easyhaler. eddig nem köhögtem annyit mint a virus megfázás után éjel- napal iritácios köhögésemvan mikorköhögök soka slejm és fáj a fejemis ezek kb-20-30-percig is eltart nemtudom mi lehet a bajom az igaz edig is köhögtem de ez márnekemsok! kérem ajáljon valamit ami segithet orvosnál márvoltam söt tüdögondozoban is ezeket a gyogyszereket a gyogy szereket irtákfel amitmár szedek is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légzőszervi témában

        Kedves Kérdező! Az alapbetegségét nem írta meg, többféle légzőszervi betegség esetén is alkalmazzuk ezeket a szereket. Valószínűleg a vírusfertőzés az alapbetegséget rontotta, a kezelést ilyenkor sokszor kell módosítani, háziorvosa fog tudni abban segíteni, hogy melyik gógyszer dózisán kell változtatni, menjen vissza kontrollra, sajnos látatlanban, az alapbetgség és a dózisok ismerete nélkül nem tudunk pontos terápiát javasolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 24., 19:19; Megválaszolva: 2010. november 29., 09:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: