• Szúró érzés nyeléskor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv, Azért írok, mert egy ideje időnként spontán szúró fájdalmat érzek jobb oldalt hátul a tüdőmnél vagy azalatt, és pár napja minden nyeléskor enyhén ugyanott érzek fájdalmat, de ülőhelyzetben csak akkor érzem ha hátra hajtom a fejem, állóhelyzetben pedig mindig, nem értem mi lehet az, mert a tüdőm alatt érzem. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Mivel csak nyeléskor érzi, az okot a gyomor-nyelőcső átmenetnél kell keresni. Szedjen gyomorsavcsökkentőt, fogyasszon pro- és prebiotikumot. Amennyiben nem javul keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 19., 23:07; Megválaszolva: 2010. november 24., 21:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: