• Fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot!!Kérdésem az lenne 2 hete nagyon meg fáztam és retenetesen köhögtem elöször azt hittem a bordámba izom láz van de ez nem olyan fájdalom volt Hanem annyira szurt és még most is hogy ha köhögök akkor csak ugy tudok hogy azon az oldalon a bal bordaiv alatt teljesen össze huzom magam mert nagyon fáj.Volt egy nagy kb 10 cm bevérzés is azona helyen .Kaptam idö pontot ultra hangra csak az a baj hogy 2 hetet kell várnom errre.Mi lehet ez a fájdalom??Szeretném ha válaszolna .Köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A bevérzés oka számomra nem tiszta. A köhögés nem okoz ilyet. Amennyiben megütötte és azóta vannak a panaszok keresse fel háziorvosát, mellkas röntgen is szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 03., 21:05; Megválaszolva: 2010. október 05., 19:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: