• Tüdőgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 24 éves vagyok,rendszeres dohányzó.Az utóbbi 3-4 évben általában 3havonta hirtelen tüdőgyulladásom van,minden előzmény nélkül.Egyre jobban fáj,és mostanság már szédülök is hozzá.lázam nem szokott lenni,de levegőt alig kapok.Tudom a dohányzás is közrejátszhat,de furcsállom ezt a hirtelen és időszakos betegséget.Mi állhat a háttérben,talán vmi komoly?Előre is köszönöm a hozzászólását.

        Dr. Boros Miklós válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Az első lépés a dohányzás elhagyása. Egyébként is kizárólag káros hatása van, tüdőgyulladás esetén pedig tilos. A dohányzás elhagyását követően keressen fel tüdőgyógyászati szakrendelést, ha továbbra is panaszos. Mellkas röntgen szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 26., 15:43; Megválaszolva: 2010. október 04., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: