• A gipsz ártalmai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorok! Szeretném megtudni, hogy milyen ártalmai lehetnek, ha valaki időnként, figyelmetlenségből gipsz port lélegez be?

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi betegség témában

        Tisztelt Kérdező! A tüdő kötőszövetes eleminek felszaporodása jelentkezik tartós belégzés esetén. Ennek kialakulása években, évtizedekben mérhető.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. szeptember 15., 16:00; Megválaszolva: 2010. szeptember 19., 16:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó