• SOS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Édesanyámnak az utóbbi 1 hónapban elég sokszor fájt a mellkasa elment az orvoshoz,mire kiderült szívritmuszavara van stb.. szedte is a gyógyszert, de még néha fájt neki most kórházban van mert vizet találtak a tüdejében, ami véres volt, több ember azt mondja, hogy ne aggódjak, de az orvosa nem mond semmi kielégítő választ, csak annyit, hogy ő rosszat sejt! Már 2 szer csapolták le! NEz tüdőrák???? Kérem mielőbbi válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a légzőszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben egy oldali a mellkasi folyadék mindenképpen ki kell vizsgálni, hogy nem a mellhártya rosszindulató daganta áll a háttérben. Szkséges a mellkasi folyadék vizsgálata és mellkas CT.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. július 15., 13:24; Megválaszolva: 2010. július 16., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: