• Most csak mellkas közepe és nehezitett beszld !

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszte hölgyem és uram! Tegnap már irtam egy levelet önnek, de elfelejtettem hozzátenni ezt a két kérdést ill panaszt. amit le is irtam ,hogy a melkasom ugymond az ádámcsutkáámtol 15cm lefele a melkasomig néha nem érzem annyira ,de néha amikor lehajolok ,vagy koözben elforditom a csipöm jobbra , vagy balra érzem ,hogy eléggé nyom kellemetlenül ez a melkas közéép rész! És amit még nem mondtam, ha huzamosan beszélek akkor megeröltetö ,mert érzem a nyakamnál a nyomást a a fájdalmat minimális szinten ,hogy pihentetnem kellene... Nem tudom,hogy jól áttudtam e adni amit érzek, de remélem igen.... Elöre is köszönöm válaszát a másik tegnapi levelem mellé amit már mondtam is ,hogy tegnap irtam... üdvözlettel L. Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Zoltán!

        Sajnos így is nélkülözhetetlen a vizsgálat, tanácsaimat az előző levélre válaszként megírtam.



        Kérdés: 2010-06-01 13:19:04; Megválaszolva: 2010. június 01., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: