• Nehéz légzésre diafilin tabelttát szedem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 44 éves nő vagyok. 174 cm 78 kg. Én nem dohányzom, de sajnos a főnököm igen és a köztünk lévő ajtó mindig nyitva van. Kb egy hete nehéz a légzésem. Nagyon sokat kell mély levegőt vennem ami sajnos nem mindig sikerül. A mély levegővételnél sokszor érzek gyenge szúró fájdalmat bal oldalon a lapockám alatt. Már korábban is volt ilyen problémám voltam minden kivizsgáláson (tüdő szürés, tüdő szakorvos, kardiologia) nem találtak semmit. Elkezdtem szedni a diafilin tablettát. A kérdésem az lenne, hogy szedjem- e ezt a gyógyszert vagy esetleg javasolna valamilyen más légzést könnyítő tablettát.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nehézlégzés témában

        Kedves Kérdező!

        Természetesen mehet tovább a diafillin, de csak a végére kellene járni, hogy honnan ered a nehezített légzés, ezért javasolnék még további tüdőgyógyászati, illetve ha nincs eredmény, akkor egy fül-orr-gégészeti, illetve egy allergológiai vizsgálatot.



        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-02-25 09:44:03; Megválaszolva: 2010. február 25., 09:44

        Tudjon meg többet: nehézlégzés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: