• Hátfájás nehéz légzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb.2éve mikor a kisfiam született akkor kezdödtek elösször este befulladtam elis mentem orvoshoz asztma es allargia tesztre de monden rendben volt 99százalékos volt az oxigén bevitelem azt monda az orvos semmi baja a tüdömnek de még azota is tart söt a hátam is nagyon fáj és még mindig néha fulladok anyukám szerint ezt beképzelem mert ha valami lenne az akkor az orvos a vizsgálaton észrevette volna!ezt tényleg csak képzelem es a testem igy reagál?

        WEBBeteg szakértő válasza a fulladás témában

        Tisztelt Kérdező!

        A légzésfunkciós vizsgálatot érdemes 2 év elteltével megismételni. Keresse fel az illetékes tüdőgyógyászati szakrendelést. Amennyiben nincs eltérés az asthma valóban kizárható. A hörgők túlérzékenysége valóban felmerül. Ebben az esetben írja fel, hogy mikor jelentkezik a fulladás és keresse meg a kiváltó okot. Ha a vizsgálatok az eltérést kizárják a pszichés ok szóba jön.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010-01-24 21:55:42; Megválaszolva: 2010. január 24., 21:55

        Tudjon meg többet: fulladás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: