• Állandó ásítozás és sóhajtozás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Brugós László!

         

        Köszönöm válaszát,elmentem tüdőgondozóba,ahol egy röntgen és egy légzésfunkció után,azt írták diagnózisnak sine morbo.És,hogy szerintük nincs szükség további vizsgálatra(vérgáz?stb..)Érdekelne az Ön véleménye is erről.Tüdőgyógyász szerint pszichés oka lehet,ill. a refluxom.Pszihiátriai  vizsgálatot  javasolt.

        Köszönöm segítségét:Vivien

        WEBBeteg szakértő válasza a ásítozás témában

        Tisztelt Kérdező!


        Amennyiben az elvégzett vizsgálatok nem mutattak semmit, akkor amit ráírtak "sine morbo" ami annyit jelent, hogy betegség nélkül, akkor lehet, hogy nincs semmi komolyabb szervi baja. Ez megnyugtató. Próbáljon ebben a tudatban létezni és élni. Amennyiben ez nem sikerül, mert zavaróak a panaszai, akkor forduljon egy kis pszichés segítségért szakorvoshoz.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-05-05 13:52:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:34

        Tudjon meg többet: ásítozás
      • Kérdések és válaszok a témakörben: