• Köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő/Úr! Múlt héten torokgyulladásom és légcsőhurutom volt, magas lázzal. Mostanra már csak köhögés maradt meg, de pár napja köhögés közben megfájdul a hátam, mellkasi résen két oldalt. mikor mélyebbről jön a köhögés, és egyre fájdalmasabb is. Ez mennyire "normális"? vagy esetleg ez valamilyen szövődmény? Köszönettel: Zsófi

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező!


        A hurut után még egy, két hétig is tarthat köhögése. Ettől fájhat a mellkasa, mert izmai összerándulnak és fájdalmat okozhatnak. Szedjen rá Aspirint, vagy Rubophent, vagy Donalgint és megszűnik. Ha ennek ellenére egy, két nap múlva nem szűnik meg a fájdalma, akkor kéne egy mellkas felvételt kérni, hogy ki lehessen zárni egy mellhártyagyulladást.

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 22:12:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: