• 8 éves gyermekem III.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Földes Krisztina!

        8 éves gyermekem II. c. kérdésemre 04.07.-én válaszolt, melyet ezúton is köszönök. Azóta voltunk orrmelléküreg röntgenen, ez negatív lett. Az allergológus szerint ha ez negatív, akkor pulmonológushoz kell menni, mert asztma is lehet. (Majd a 1,5 évvel ezelőtti allergia teszteket is meg kell ismételni.) A helyzet azóta sem változott, a köhögés nem szűnt meg, az orrtelítődés sem. (Kislányom azóta Stodal-t kap a fül-orr-gégész tanácsára)

        Ön szerint is szükséges a pulmonológus? Valóban lehet ez asztma, vagy mégis valamilyen "új" allergia lesz?

        Előre is köszönöm válaszát: Némethné

        WEBBeteg szakértő válasza a asztma témában

        Kedves Anyuka!

        Nagyon nehéz így látatlanban tanácsot adni.Valóban érdemes lenne az allergia tesztet megismételni,és esetleg pulmonológushoz fordulni. Itt ugyanis légzésfunkciót és egyéb speciális vizsgálatokat is el tudnak végezni.

        Üdvözlettel: Dr. Földes Krisztina


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 12:11:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 14:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: