• Láz, mellkas tájéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        2 hónapja infuenzás megbetegedésem volt, azóta nem gyógyultam meg. Alkalmanként hőemelkedésem, 38 fokos lázam van, emellett fáj a mellkasom tájéka, erősen le vagyok gyengülve, szamárköhögésem van.

        Vérvétel, EKG, vizelet, tüdő röntgen eredménye negatív. Nem tudom, hogyan kezeljem a betegségemet, milyen gyógyszert szedjek, milyen szakorvoshoz forduljak, hosszan tartó betegségem már az állásomat veszélyezteti.

        Válaszát köszönöm

        Kiss Gabriella

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Gabriella!


        Valószínű valamilyen vírus infekciója volt. Ilyenkor a száraz köhögés megmaradhat akár 6 hétig is, mig a nyálkahártya regenerálódik. Addig Salvus vizes inhaláció ( inhalátorral, a gyógyászati segédeszközöknél lehet beszerezni)), Alvesco spray napi 1x2 puff ( egy asztma ellenes inhalációs szer) a köhögésre. A lábadozás alatt még lehet gyenge, fogyasszon sok folyadékot és vitamint, valamint 1x1 caps Bronchovaxom kapsz reggel éhgyomnorra. Ez egy immunerősítő és javítja az ellenállását. Ha nem szűnnek panaszai meg kell vizsgáltatni az arcüregeit, a gyomrát ( nincs-e reflux betegsége, ami köhögést okozhat).

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 08:44:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 06:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: