• Fájó tüdő

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő/Úr

        Fáj a tüdőm...A bal alig lehet elviselni alapjáraton ha levegőt veszek mélyebben akkor még a torkomban és érzem a szorító erőt. Nagyon rossz egyszerűen nem tudom hogy üljek és feküdjek már. Tüdő vagy mellhártyagulladásra utaló egyéb tünet nincs. Igaz napi 2-3 cigit szívok de heti 4-7szer redszeresen sportolok. Mi lehet a probléma esetleg ?

        Előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!


        Erre a kérdésre csak egy mellkas felvétel elvégzése után lehetne válaszolni. Ez kizárna egy mellkasi folyadékgyülemet, vagy légmellet. Különben, ha sportol is, akkor lehet, csak egy izomhúzódás a mellkasi izomzatba erre egy kis gyulladáscsökkentő jó lenne( Cataflam,Indomethacin, Flugalin).

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-02 10:22:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: