• Daganat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem!Azt szeretném megkérdezni hogy ha fáj a hátam,a lapockánál.Száraz köhögésem van de nem folyamatos és most valamennyire csökkent.A mellembe csomo van ez tüdőrákra utal?A körzetiorvos azt mondta hogy jó indulatu tapintásra.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a emlődaganat témában

        Kedves kérdező,

        A hátfájás oka lehet a hosszú időn keresztül nem megfelelően tartásmód de, állhat akár a köhögés is ha az huzamos ideje fennáll, de is lehet az oka hogy, a légúti fertőzés miatt egy enyhe mellhártya gyulladása van. Az, hogy az emlőjében tapintott egy csomót az nem utal tüdőrákra. A emlőben tapintható csomók nagy része jóindulatú csomó és csak azért mert az emlőben tapintott egy csomót nem jelenti az hogy az rosszindulatú ennek ellenére úgy gondolom hogy helyes lenne ha elmenne egy ultrahangos emlő vizsgálatra kiváltképp akkor ha a családban már előfordult emlőrák.

        Üdvözlettel,

        Dr. Kocsis Erika  

         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 20:18:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: