• Mit csináljak???????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

         
        Üdvözlök mindenkit! A nevem Brigi! Szeretnék egy olyan problémával hozzátok fordulni ,hogy hogyan lehet a mellkasi fájdalmat megszzüntetni vagy enyhíteni tüdőgyulladásnál?Mivel kb 3 hete ebben a betegségben szenvedek és igaz 1 hét után mentem el dokihoz mert azt hittem ki tudom magam kúrálni ,csak jöttek az éjszakai,hajnali fulladások ,ugató száraz köhögések ,melyeket véres köpet követett!Elmentem kivizsgáltatni magam a Bajcsi kórházba és megállapították a tüdőgyulladást és ,hogy a száraz köhögés álltal sérültek a hörgők melyek elrepedtek és ezért köhögtem ,köptem vért!Kaptam u.n. "LÓRÚGÁS" gyógyszert, Teospirex-et és (nem tudom hogy hogy kell írni,ugyhogy elnézést a hibás írásért) Tavarin-t mellé pedig váltottam ki köptetőt!Már igaz ki merek mozdulni a friss levegőre ,csask sajna még utánna befulladok!Még mindig beteg vagyok ,de javult az állapotom ,viszont aludni még mindi nem tudok hajnalonta a mellkasi fájdalomtól és ilyen asztma szerű fulladástól!Kérlek titeket adjatok tanácsot sürgősen ,hogy mit csináljak a fájdalom ellen mert már megörjít ,úgy fáj! Semmi gondom nem lenne ha nem fájna!Türelmetlenül várom válaszotok a [email protected] e-mailre! Kérlek ,adjatok tanácsot mert már nem nagyon bírom! Előre is köszönöm! Maradok Tisztelettel : Nagy Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Brigi!


        A mellkasi fájdalom nem kifejezetten a tüdőgyulladás tünete, kivéve, ha a mellhártyát nem érinti a gyulladás. Ezért azt javaslom, hogy csináltasson egy kontroll mellkas felvételt és ezen látható, hogy van, vagy már nincs a tüdőnek valamilyen baja. A fájdalmat: Indometacin 2x1 vagy, Flugalin Sr 200 1x1 szedése megoldaná, kivéve, ha nincs valamilyen szövődmény a háttérben. Vissza kéne menni a kezelőorvosához és elmondani neki ezeket a panaszokat, és biztos találnak valamilyen közös megoldást.

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 15:12:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: