• Tüdőgyulladás...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Márc. 9-én kicsit fájt a torkom,10-én már szédültem,szemem és fejem fájt,lázam 38C volt és egyre jobban fájt a hátam(egész nap feküdtem,nem ettem,sokat ittam és napi 2-3 coldrexet vettem be).

        ezekkel a problémákkal 14-ig bírtam,szombaton elmentem az ügyeletre ahol megnézték a torkom és meghallgattak. Azt mondták nem lehet semmit hallani a tüdőmnél de a panaszaim alapján   "atipusos tüdőgyulladás" és felírt SUMAMED 250-T 2x1-et.A 6 kapszula 3 napra volt elég.Az ügyeletes orvos azt mondta hogy hétfőn menjek a háziorvosomhoz aki biztosan el fog küldeni vérvételre és röntgenre. El is mentem,elmondtam a problémám,meghalgatott és azt mondta "valószinű hogy amit szedtem az egy kúra volt és nem kell semmi más"

        Azóta nincs lázam,nem fáj a fejem ,a hátfájásom csökkent de még fáj, sokat fekszem,14-e óta nem gyujtottam rá(addig elment napi 15 szál),de egy valami aggaszt.Ha fekszem,nincs semmi bajom de ha felkelek,sétálgatok stb... elég rendesen szédülök. Érdekes érzés,olyan mintha berúgtam volna,nem tudok koncentrálni,Lehet ez gyengeség még?Meddig kell feküdni a tüdőgyulladással? Elég lehet valóban ez a 6 szem kapszula? Lehet hogy buták ezek a kérdések de sosem volt még ilyen bajom és nemsokat tudok róla.

        Válaszát nagyon köszönöm!

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőgyulladás témában

        Tisztelt Kérdező!


        A tüdőgyulladást csak mellkas röntgen alapján lehet kimondani. Ha szédül, akkor vérvétel is szükséges lenne és vérnyomás mérés. A tüdőgyulladás, ha az volt meggyógyulhat Sumamed tablettától, de a panaszai azok nem megszokottak lábadozásban. Ha lehet a dohányzást ne kezdje újra, csak árthat Önnek. Minden esetre panaszai alapján azt tanácsolom menjen vissza és mondja el hogy valami vizsgálatokat még végezzenek el.

         

        Üdvözlettel: Dr. Brugós László


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 21:32:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: