• Van-e megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm , és elösször is köszönöm a válaszát! Kérdezte hogy a folt változott -e , hát most mikor controll vizsgálaton voltam vissza aztmonták hogy mintha szebb lenne, azt az elözö üzimben elfelejtettem hozzáteni hogy az orvosok arteriovenosus fistula-ban biztossak hogy azzal állunk szemben! És igen ahogy önis mondja , egyenlöre ökis feleslegesnek itélik meg a mütéti beavatkozást!

        Eseleg valahogy a ct felvételeket nem tudnám átküldeni önnek?

        A Mütétben benne lennék mert szeretnék töle megszabadulni, csak sajnos munkanélküli vok már jo egy ideje és igy a mütéti beavatkozás eléggé megterhelö lenne anyagi szempontbol, hozzáteszem nem ez végett nem végzik el a beavatkozást!

        Örülnék ha valahogy fel tudnánk venni a kapcsolatot és utánajárnánk ennek a dolognak! Sajnos személyesen nem tudom felkerseni, mivel ellégé tekintélyes a távolság! De valamilyen megoldást már szeretnék taláni a betegségemre!

                                                                    Elöre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdőelváltozás témában

        Tisztelt Kérdező!


        Örülök, hogy ismételten hallok Önről. Nekem továbbra is az a véleményem, hogy talán műtét, mert egy röntgenen, vagy CT-n látott árnyék milyenségét csak a szövettan tudja megmondani és láttunk mi már, sajnos éjjeliőrt nappal meghalni ( ez vicc), de sok mindent láttam és ennek az ellenkezőjét is és ezért nem hiszek csak a szövettannak. Mondom ezt, hogy ha véres a köpete folyamatosan, akkor még, ha arteriovenosus fisztula, vagy shönt akkor is ki kéne venni, mert a vérzés veszélyes és fertőzésre hajlamosít.
        Ha el tudná küldeni a CT-t akkor itt sikerülni ki kérni a kollégák véleményét is . Lehetne egy nagyobb borítékba postára feladni, vagy e-mailban a címemre elküldeni.
        Dr Brugós László, 4032 Debrecen, Nagyerdei krt: 98, Tüdőgyógyászati Klinika, e.mail cím: lbrugos@dote.hu

        Tisztelettel:  Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 10:34:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: