• Furcsa köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor No/Ur 21 eves vagyok egy honappal ezelott volt h szaraz kohogessel orvoshoz fordultam szedtem Tusint ,Bromhexint ,es Paxeladint ugy 2 het utan elis mult nagyabol ejszakankent nem kinoz es nappal sem csak neha eves utan erzem h mintha a torkom tele volna es kellene kohogjek s ha elkezdek kohogni akkor ugyanabban az idom jonne a bofoges is.S mintha a ketto egyszerre akarna kijonni fulaszto hatast valt ki..Sokszor nem kapok levegot es annyira eroltet h hanyinger szeruen, volt ra pelda h vissza hanytam mindent ...De ettol eltekintve nem szoktam kohogni sem ejszaka sem nappal...Udvozlettel Istvan.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Tisztelt Kérdező!


        Biztos volt egy megfázása melynek hatására köhögött, ezt a kezelés csökkentette, de nem egészen. Ha evés után köhög, ezzel sok levegőt nyel és azért böfög utána. A kettőnek nem nagyon van egymáshoz köze. Biztos, ha a gyulladás ami a köhögését okozta elmúlik teljesen megszünnek panaszai.


        Tisztelettel:

         

         Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-11 21:57:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: