• Véres köpet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mitől lehet, hogy az elmult kb. 1/2 ota idönként rámjőn egy köhögési roham és köpet majdnem mindig világos piros véres

        WEBBeteg szakértő válasza a véres köpet témában

        Tisztelt Kérdező!
        Ha Ön köhög és majdnem egy fél éve néha, néha véres is a köpete, akkor nagyon sürgősen készíttessen magáról egy mellkas felvételt és nézze meg egy tüdőgyógyász. A köhögés és vérköpes leggyakrabban tbc, daganat, vagy tüdőembolia következményei, habár ez utóbbi nem hiszem, hogy félévig csak ennyi panaszt okozzon. Kérem szépen menjen el és vizsgáltassa ki magát. Az is lehet, hogy csak valami torok vagy gége probléma. Majd a tüdőgyógyász elirányítja a fül-orr-gégészhez is, ha szükség lesz rá.

        Tisztelettel:

         Dr. Brugós László

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-11 17:45:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: