• Orrdugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő/úr! Hetek óta náthás vagyok, nem akar megszünni az orrdugulásom, ettől meg akarok fulladni, nem kap elég oxigént a tüdőm. Alapból allergiás vagyok, de ha elkapok egy kisebb náthát, nem bírok kikeveredni belőle. 4 hete használok orrsprayt (Rhinospray+ allergiára:Rhinocort), ami nem biztos, hogy használ, inkább árt, bár órákra megoldja a problémám. Ezzel kapcsolatban felkerestem az allergiámmal foglalkozó orvosomat, azt mondta, hogy szedjem az allergiára való tablettát is, de semmi változás. Közben már az orrom is vérezget. Mit tegyek?

        WEBBeteg szakértő válasza a orrdugulás témában

        Tisztelt Kérdező!


        Lehet, hogy a mostani panaszait egy sinusitis okozza. Kérjen egy fül-orr-gégész vizsgálatot és nézesse meg, hogy nem ott van a baj oka, főleg, hogy a javasolt antiallergiás szer és az orrspray nem segítenek.


        Tisztelettel:

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 09:42:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: