• Folt a tüdőn.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!Megfogadtam jótanácsát és vállaltam a műtétet,már túlvagyok rajta és meg van az eredmény is. .A"folt"daganat volt.Eltávolították a baltüdőm csúcsát,s benne a diónyi daganatot.Két nyirokcsomóban áttétet találtak.Utokezelésre Sztadiba való bevonást javasoltak,Tarceva gyogyszeres kezelés.Erről szeretném kikérni az Ön véleményét?Egyébbként jól vagyok,betartom az orvosi utasításokat.Még szeretném megkérdezni,hogy a Béres csepp.a C_vitamin,és a multivitaminok szedése segíti e a javulásomat?Mi a véleménye a COD-tearol?Köszönöm szives válaszát Imre

        WEBBeteg szakértő válasza a tüdűdaganat témában

        Tisztelt Imre!

        Szívből örülök, hogy szerencsésen túl van a nehezén és megműtötték. A Tarceva nagyon hasznos utókezelés lesz, feltéve, ha bírja, mert bőrkiütést elég gyakran okoz. De ez nem kibírhatatlan és a hatása nagyon jó. A vitaminok közül a C vitamin és Béres csepp elég.
        További gyógyulást, áldott Karácsonyt és minden jót kívánok Önnek.


        Tisztelettel:

         Dr. Brugós László  pulmonológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-09 21:45:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 09:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: