• Fulladásos köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mi lehet ennek az oka???

        WEBBeteg szakértő válasza a fulladásos köhögés témában

        Tisztelt Érdeklődő,

        Nagyon nehéz kérdést tett fel, hiszen a két leggyakoribb tünetként számontartott panasz említése szinte minden tüdő, vagy szívbetegségben előfordulhat. A köhögés, ha makacs okozhat fulladás érzést és fordítva, a fulladás okozhat köhögést is. Ennyi adat alapján megmondani, hogy mi lehet panaszainak oka legalább olyan nehéz, mintha egy vízalatti úszó kézfejének láttán kéne megmondani, hogy az illető fiú-e vagy lány.

        Egy alapos elbeszélgetés és fizikális vizsgálat, EKG, légzésfunkciós vizsgálat és mellkas felvétel eldöntené, hogy mi lehet panaszának oka: szíve vagy tüdeje miatt köhög és fullad ? Javaslom minél hamarabb vizsgáltassa meg magát, biztos nagyon hamar kiderül, hogy mi okozza panaszait.

        Tisztelettel

        Dr. Brugós László   


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-07 22:24:42; Megválaszolva: 2011. július 28., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: