• Leletértelmezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tidztelt Doktornő! Leltem értelmezésében kérném segítségét! A mai nap folyamán sürgősségi ellátásban részesültem erős melkasi-háti beszúráskor légvétel esetén! A korházból a következő lelettel engedtek haza,: Mellkas rtg felv.en bal old. A rekesz magasabban áll,elmosodott,felette 1 h.ujjnyi pleuropulmonalis kötegezettség látható. Akut koronária szindróma kizárható... Ez egy részelet a leletrol,pontosab mit jelentenek ezek a mindatok?? Kérdésem továbbá hogy fertőzhet e 2 éves gyermekemmel tartozkodhatok e 1 légtérben?? Válaszát köszönöm előre is: Zsolt

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a mellkas rtg témában

        Kedves Zsolt! Remélem, már teljesen panaszmentes, a mellkas rtg. lelet egy hörghurutnak megfelelő kép.Az acut coronaria szindróma kizárása, azt jelenti, hogy panaszai háterében szívbetegség, esetleges infarktus nincs. Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. augusztus 03., 16:21; Megválaszolva: 2017. augusztus 16., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: