• Residualis fibrosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Az RTG leletemből idézek: "Lateralisan a hilus magasságában kis területen residualis fibrosis figyelhető meg" Életemben, 3x volt már tüdőgyulladásom. Lehetséges, hogy ez annak a "maradványa"? Azt szeretném tudni, hogy ez további kivizsgálást igényel? Köszönettel: Netti

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a Rtg. leleten fibrózis témában

        Kedves Netti! A kis fibrózis valóban lehet régi gyulladás következménye. Amennyiben légzési panasza nincs (köhögés, nehézlégzés, láz) jelenleg nincs tennivalója. 6 hónap múlva kontroll Rtg., légzésfunkció javasolt. Természetesen panasz esetén forduljon tüdőgyógyászhoz! Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2017. március 17., 14:23; Megválaszolva: 2017. március 18., 12:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: