• fehér váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő ! Már kb 3 éve fehér váladék termelődik tüdőmben egy kis szünetekkel de mindég vissza tér. Tüdőszűrön és mellkasröntgenen többször voltam de mindegyik vizsgálat eredménye negatív volt. Kezelésére az ATROVENT-N írták fel. de a kezelés ellenére tovább képződik a váladék, továbbá szedtem még a vény nélküli slejmoldót természetesen nem egyszerre a kettőt. idáig semmi eredménye. Köhögési ingert nem okoz a váladék feljövetele . Én életemben egy szál cigarettát el nem szívtam soha. Kétségbe vagyok esve nem tudom mi okozhatja ezt a betegséget. Kedves doktornő kíváncsian várom szakvéleményét. Előre is köszönöm önnek.

        Dr. Hangonyi Csilla válasza a krónikus hörghurut témában

        Kedves Kérdező! Panaszai hátterében passzív dohányzás ( környezetében dohányzók) munkahelyi ártalom, kóros gázok, gőzök belégzése, vagy allergia is állhat. Panaszaival forduljon ismételt vizsgálatra tüdőgyógyászához! Üdvözlettel:


        Dr. Hangonyi Csilla
        tüdőgyógyász, allergológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Hangonyi Csilla

        Kérdés: 2016. január 24., 11:52; Megválaszolva: 2016. január 25., 20:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: