• hasmenés,köhögés,láz,torokfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv. Én 3 napja voltam strandon ahol van belső rész és van kinti rész is. és fogóztunk a kinti részen és ki be ugráltunk a medencébe. és másnap már torok fájással ébredtem de az még nem volt olyan nagyobb ügy. rá 3 napra már annyira köhögtem hogy az egész család nem tudott aludni a házban mert szó szerint egésznap köhögtem. rá 2 napra jött a 38-39 fokos láz. és rá egy nappal a hasmenés. volt egy kis hányingerem és étvágytalanságom is. ez csak egy egyszerű megfázás vagy valami komolyabb? ja és zöld meg sárga taknyom van. és köhögés közben ilyen sós ízű valami jön fel néha.

        Dr. Árki Ildikó válasza a láz, köhögés témában

        Tisztelt Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehet eldönteni, hogy mi baja van. Lehet, hogy arcüreg légcső és hörgőgyulladása van, így a távolból ezt nem tudom.Keresse fel háziorvosát. Mielőbbi gyógyulást, üdvözlettel: dr Árki Ildikó


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2012. december 30., 08:50; Megválaszolva: 2012. december 30., 17:36

        Tudjon meg többet: láz, köhögés
      • Kérdések és válaszok a témakörben: