• Mi lehet a baj? Az életmódom okolható, vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következő.Kb.egy hónapja,erős mellkasi fájdalommal bementem az ügyeletre,ahol néztek egk-t.Az eredmény nem mutatott nagyobb eltérést.A mellkasom,még mindíg fáj,először csak a baloldalon,de most már kiterjedt az egész mellkasomra.Szinte mindíg szomjas vagyok,fáradt,a levegő hamar elfogy,fulladok sokszor.Allergiás asztmám van,gondolom ez annak is betudható.De mi ez a mellkasi fájdalom?Dohányzom,kávézom,stresszből is van elég..Holnap megyek a tüdőgondozóba,talán ott kiderül miért fáj,hol erősebben hol gyengébben.Köhögök időnként válladék jön fel,néha barnás színű.Gondolom ez szintén a dohányzástól lehet.Bal hónalj alatt érzek csomókat,illetve a mellkas irányában kifelé.Szeretném ha megírná véleményét.Tisztelettel:Zöleiné Kontra Beáta

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Jelenlegi életmódja a tüneteket teljes mértékben indokolja. Nem szervi eltérés lesz, hanem funkcionális probléma. Azonban, ha életmódján nem változtat a nem visszafordítható szervi károsodások is ki fognak alakulni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 21., 00:42; Megválaszolva: 2011. november 22., 18:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: