• Vashiánytól lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az lenne a kérdésem, hogy én 1 hónapja menstruálok, vettek tőlem vért, vérszegény vagyok, kaptam Maltofer vastablettát, a vashiány okozhat olyan tüneteket, mint fáradtság, szédülés,fejfájás, szívdobogásérzés,néha fulladás? És még olyan problémám lenne hogy az izmaim mintha ellenének fáradva, mindenhol izomlázam van, köze lehet a vashiányhoz? Még sosem volt ilyen panaszom! Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vashiány témában

        Panaszait okozhatja a vashiány következtében kialakult vérszegénység, a vas szedésével ezek rendeződni fognak. Amennyiben lenne maradandó panasza a laborparaméterek rendeződése után is, akkor kivizsgálás javasolt, egyelőre ezek a vashiánynak betudhatók. Nőgyógyászati vizsgáltra is jelentkezzen be!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 31., 09:39; Megválaszolva: 2011. október 31., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: