• Trombofília vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő / Doktor Úr! Két missed ab (5 és 7. hét) és két spontán vetélés (4. hét) után - ahogy az lenni szokott - keressük az okokat. Nagyon sok vizsgálat megvan már, minden negatív. A trombofília vizsgálat miatti vérvételre az utolsó terhesség óta 3 hónapot kellett várjak. A héten megvolt a vérvétel. Azt mondták, több hónap (5-6) amennyit az eredményre várni kell, mert nagyon drága a reagens, és a kórház csak akkor vesz, amikor már vagy 100 minta vár erre a vizsgálatra. Próbálkozni a vizsgálati eredmény előtt már nem merünk, még egy vetélést lelkileg már nem tudnék elviselni, ez a legutóbbi nagyon rosszul érintett. Így viszont az eredményig 9 hónap hasztalan várakozással telik, főleg akkor, ha ez is negatív lesz. Kérdésem lényege, tudna-e javasolni olyan helyet, egészségügyi intézményt, hematológust (elsősorban Kelet-Magyarországon), ahol sokkal rövidebb idő alatt elvégzik ezt a vizsgálatot? (nálam nem csupán a genetikai trombózishajlamot nézik - erre vonatkozóan már van negatív eredményem, hanem a vérben lévő enzimek, fehérjék vizsgálatát, ezért is volt szükség a 3 hónap elteltére.) Válaszát nagyon köszönöm! Katalin

        Dr. Csuth Ágnes válasza a trombofilia témában

        Kedves Kérdező! Kérjen beutalót a DEOEC II. sz. Belklinika szakrendelésére.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 28., 11:43; Megválaszolva: 2011. október 29., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: